Siste innspurt

februar 14, 2011 § Legg igjen en kommentar

Da er vi snart endelig kvitt håndtverkeren. Ikke misforstå, er veldig koselig å ha en haug med polakker og andre div folk innom leiligheten rett som det er, men blir bra å få tilbake alle nøkler og vite at ingen raser inn døra når du står i dusjen. Anyway, i dag skal resten av badet være ferdig, det er et par ting vi må flikke litt på, og så skal speilet opp så er ikke helt i mål ennå.

Dagene før helgen gikk med til maling av tak og vegger i stua, i helga har vi igjen fått hjelp av Valstad gulvleggeri og gutta fikk ferdig gulvet i stua. Så da er all parketten lagt!  Det som gjenstår av gulv da er i gangen hvor vi skal ha fliser med varmekabler, det håper vi at vi kan fikse selv. Eller’s så har elektrikeren satt opp spott i taket og fikset kontakter og div. Spotten i taket er så ille tekniske at det eneste stedet vi får kjøpt pærer er hos Elektro Importøren som ligger på Alnabru. Fint skal det værra.

Da er det vel bare å oppdatere med noen bilder. Og husk at disse er fra før helgen. Det er ikke noe bilde av gulvet i stua.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading Siste innspurt at Villa Scheele.

meta

%d bloggere like this: