Når man ikke sover

mars 4, 2011 § Legg igjen en kommentar

Kan man pusse opp. I går var en supereffektiv dag. Vi la gummigulv i gangen, fikk av verdens værste glassfiberstie fra pipemuren og fikk installert alarm. På grunn av brannfare er det ikke lov å ha noe brennbart på pipa, så stria måtte av. Jeg prøvde å dra den av, men det var helt umulig, og jeg klødde som en gal etterpå fra all glassfiberen. Vi måtte gå kraftigere til verks. Vi leide en tapetfjerner maskin fra Maxbo, og satte igang. Det funket! Det var fortsatt sykt mye jobb, men da gikk det i hvertfall å få den av. I dag har vi hatt murer innom for å smøre på primer før han skal fikse pipa så den blir fin og jevn. Etterpå skal den smøres med kalkmaling, jeg skal skrive litt mer om dette i et eget innlegg.

Gummigulvet i gangen ble velidg bra. Det er et industrigulv, så det var ikke så lett å finne forhandlere som solgte til private, men etter noen mailer til importøren fant jeg ut at det ble solgt på Tinter Ide og Design i Frysjaveien. Må bare gi de ros, utrolig hyggelig butikk. Der fikk vi handla inn primer, lim og sparkelmasse til skjøtene. Vi la sponplater under som vi sparkla, og hadde primer på til slutt. Etterpå limte vi på gulvet, det gikk utrolig lett.

I dag er ovn til stua bestilt, det ble en Scan 59. Vi har erfaring med Scan før, og har vært kjempefornøyd. Siden ovnen skal stå midt i stua, ville vi ha en som har godt innsyn til flammene.

Skal oppdatere med flere bilder av gulv og div etterpå

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading Når man ikke sover at Villa Scheele.

meta

%d bloggere like this: