Et par småting siden sist

januar 23, 2012 § Legg igjen en kommentar

Har jo sefølgelig blitt noen småinnkjøp til huset også. Gikk på en liten smell på et House Of Oslo salg, og kasta meg over noen fine knotteknagger som heter «Dots» de er designet av Tveit og Tornøe og ser flotte ut om man har klær på de eller ikke. De er knæsj gule.

Denne ovnen er forresten også ny. Man kan jo spørre seg hvorfor vi allerede har byttet ut den andre ovnen, som bare rakk å bli ett halvt år gammel. Det er en lang historie, og alt jeg kan si er at det ikke lønner seg med stearinlys på topp av ovnen når man fyrer i den… Den nye er fra «Ild» som visstnok skal være tidligere Scan. Kan se den bedre her.

Har også shoppa noen pippiper. De er fra Kristian Vedel. Hodene er løse så man kan snu kroppene, slik at formen på fuglene forandrer seg. De finnes i flere forskjellige størrelser.

Har også overtalt min snille strikkesøster til å strikke en puff. Oppskriften er hentet fra jentene i Picles, garnet kjøpte jeg også der. Skal si det var litt styr å få dytta inn to IKEA dyner inn i puffen, men jammenmeg fikk jeg det ikke til. Nå blir den brukt av en liten søt prinsesse når hun ser på barnetv.

Den har blitt godt kjent med Herr Hans Brattrud.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading Et par småting siden sist at Villa Scheele.

meta

%d bloggere like this: