Ferdig!

august 2, 2014 § 6 kommentarer

Ja, da var badet husets eneste ferdige rom. Alt har gått fint, og fliser og Epoxy er flott. Varmekablene er på og sluket har blitt testa. Så da er vel det eneste riktige å vise litt før/etter bilder.

Før:

352377812_big

Nu:
2

4-12-22-3

image

Reklamer

§ 6 Responses to Ferdig!

 • Liselott sier:

  Hei! Veldig fint bad!Lurte på om det er mulighet at få navnet på de som lagde badet? Vi ser etter noe liknende;) hilsen Liselott

  • villascheele sier:

   Hei hei, sef. Det er Bonum Bygg som gjorde badet. De var med på de litt spesielle forslagene vi hadde. Veldig god kommunikasjon med prosjekleder, og deilig å forholde seg til en person. Lykke til!

 • Trine sier:

  Hei! Hva er din erfaring med epoxygulvet? Ble det veldig glatt for småbarna? Hvordan er det å rengjøre gulvet?

  • villascheele sier:

   Det er helt topp. Vi var også bekymret for at det ble for glatt, vi vurderte å blande i noe som de kan ha i som gjør at det blir mer matt og ikke så glatt. Men har ikke hatt noe problemer med det. Selv om vi får en del vannsøl på gulvet. Det er superenkelt og rengjøre også. Det kommer ofte en del vann på gulvet i forbindelse med dusjing, og da tar vi bare en liten nal over for å få vekk det meste av vannet. Er lettere å rengjøre enn et flislagt gulv.

 • Trine sier:

  Takk for svar! Jeg har blitt fortalt at det lett blir riper; er dere enig i det? Og om det kommer riper – er det hjerteskjærende hver gang det blir ny ripe, eller ser det greit ut likevel? Har dere matt eller blank epoxy?

  • villascheele sier:

   Nja, nei, det har egentlig ikke kommet noe særlig riper. Men vi har hvitt gulv, så ser de egentlig ikke. Har aldri tenkt over det. Kan hende det synes bedre om man har det i en mørkere farge. Vi har blank.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading Ferdig! at Villa Scheele.

meta

%d bloggere like this: